Elektriker Herlev og Ballerup

Elektriker Ballerup og Herlev 


Elektriker Ballerup og Herlev. skal bruge en autoriseret elektriker med kort vendte tid. Udskiftning af HPFI og tavle.

Ring til P. B Nordic El-service på 51939300.


Ring mig op!

Elektriker Ballerup og Herlev  
elektriker herlev
 
 
 

Din Lokale og Pålidelige Elektriker i Herlev og Ballerup Har du brug for en professionel og pålidelig elektriker i Herlev eller Ballerup?


P. B Nordic El-Service  er din lokale elektriker med over 10 års erfaring i branchen. Vi tilbyder et bredt udvalg af el-service til både private og erhvervskunder, herunder:


  • Installation af nye el-installationer
  • Reparation af eksisterende el-installationer
  • Eftersyn af el-installationer
  • Energibesparelser
  • Belysnings og Lampeopsætning.
  • Akut og Døgnvagt

Vi er:

  • Autoriserede og godkendte elektrikere
  • Lokale og hurtigt tilgængelige
  • Pålidelige og servicevenlige
  • Konkurrencedygtige på prisen


Akut elektriker


Har du brug for en elektriker akut? Vi tilbyder døgnvagt alle ugens dage, så du kan få hurtig hjælp ved strømafbrydelser, kortslutninger eller andre akutte el-problemer.


Kontakt os i dag på 51 9393 00 mellem kl 8-20

 

Vi glæder os til at hjælpe dig!


elektriker Ballerup

vores service område:


Udskiftning af HPFI:


Et HPFI-relæ og kalder RCD er en sikkerhedsanordning, der beskytter mod elektrisk stød. Det er vigtigt at få udskiftet dit HPFI-relæ regelmæssigt, typisk hver 5. år, for at sikre, at det fungerer korrekt. Vi tilbyder professionel udskiftning af HPFI-relæer til både private og erhvervskunder.


Udskiftning af tavle:

En eltavle er et centralt element i din el-installation, der distribuerer strøm til forskellige dele af din ejendom. Over tid kan din eltavle blive forældet eller utilstrækkelig til dine behov. Vi tilbyder udskiftning af eltavler til alle typer af ejendomme, og vi kan rådgive dig om den bedste løsning til dine behov.


Elektriker Herlev:

Vi tilbyder et bredt udvalg af el-service til private og erhvervskunder i Herlev, herunder installation, reparation, eftersyn og energibesparelser. Vi er autoriserede og godkendte elektrikere, og vi er altid klar til at hjælpe dig med dine el-problemer.


Elektriker Ballerup:

Vi tilbyder også et bredt udvalg af el-service til private og erhvervskunder i Ballerup. Vi er lokale og hurtigt tilgængelige, og vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alle vores tjenester.


Akut elektriker Herlev:

Har du brug for en elektriker akut i Herlev? Vi tilbyder døgnvagt alle ugens dage, så du kan få hurtig hjælp ved strømafbrydelser, kortslutninger eller andre akutte el-problemer.


Akut elektriker Ballerup:

Vi tilbyder også døgnvagt i Ballerup, så du kan få hurtig hjælp ved akutte el-problemer.


unsplash