Elektriske installationer

Elektriske installationer

P.B  Nordic løser opgaver i private hjem, i boligforeningen og på arbejdspladsen.

Vi klarer alt arbejde, der vedrører elektriske installationer. Fra elvarmen til stikkontakter og hårde hvidevarer.

Vi tilbyder en effektiv og kompetent el-service med hurtig udrykning, hvis uheldet er ude. Vores servicevogne er udstyret med værktøj til enhver opgave, og vores servicemedarbejdere er vant til at løse problemerne professionelt og i en håndevending.

Kontakt os for mere information.​

Jordspyd til el installeres


For at beskytte dig mod elektrisk stød fra dine elinstallationer bør du få nedgravet et jordspyd til el.

Hos P.B Nordic hjælper vi dig gerne med at grave jordspyddet ned og at sikre en korrekt tilslutning til dine elinstallationer.

Vi tilbyder blandt andet installation af jordspyd til el for private husejere og erhvervskunder i København og nordsjælland, men har du brug for vores hjælp et andet sted i nærheden, kommer vi også gerne forbi dig.


Montering af ladestander til elbil


Vi tilbyder installation af ladeboks for private og erhverv

I takt med et stigende fokus på grønne løsninger kommer der flere og flere elbiler på vejene herhjemme. For at bilerne kan lades op, er det selvfølgelig altafgørende, at der er en ladestander i nærheden, når batteriet er ved at være afladt.

Det er et stort ønske for mange elbilejere at have en ladestander derhjemme eller på arbejdet, så det er både nemt og bekvemt at få ladet bilen op. Hos P. B. Noridc El-service har vi blandt andet specialiseret os inden for montering af ladestander til elbil, og vi kommer derfor ud til både private husejere og erhvervskunder for at foretage installationen


Opsætning af solceller udføres


Få professionel hjælp til opsætning af solceller

Skal du have sat solceller op på for eksempel taget af din bygning, og leder du i den forbindelse efter en dygtig el-installatør, som kan hjælpe dig med at sikre, at solcellerne virker, som de skal? Så lad os hosAC El-servicehjælpe dig.

​Vi har stor erfaring inden for opsætning af solceller, og vi arbejder både for private husejere samt en række forskellige former for erhvervskunder. Vi kører blandt andet ofte ud til opgaver i vores eget lokalområde omkring Søborg, men vi kører også gerne ud til opgaver i både Herlev, Gentofte og i flere andre byer i nærheden.


Installation af spots


​Vi har erfaring med mange typer af spots, gamle, nye og underskabsspots


Små opgaver udføres


Vi har også erfaring med:

  • Eltjek
  • Fejlfinding
  • El-markise
  • Robot planeklipper
  • Persienner
  • Shutter(kiosk)