Elektriker priser

Elektriker Priser / vilkår


P. B. Nordic el-service overholder overenskomsten. En medarbejde skal have tillæg for at være klar til at akut hjælpe med strømsvigt. Den samme medarbejder skal have 4 timer + overarbejde for et udkald, derfor må man forvendte en højere pris for elektriker Døgnvagt.


Opdateret 10-02-2024


  Elektriker time Priser og Arbejdstider


  En døgnvagt timer koster 600-850 kr + moms. En af grundene til denne pris er, at montøren skal have løn for 4 timer, inklusive overarbejde og tillæg. Dette inkluderer grundløn for 4 timer, hvor montøren bliver betalt for almindelig arbejdstid. Derudover betales der for overarbejde, da arbejde uden for normal arbejdstid typisk betales med en højere sats end den normale timeløn. Endelig kan der være yderligere tillæg for at arbejde om natten, i weekender eller på helligdage. Alle disse komponenter – grundløn, overarbejde og tillæg – bidrager til den samlede pris, hvilket sikrer, at montøren bliver kompenseret retfærdigt for arbejdet under en døgnvagt. Dette er i overensstemmelse med overenskomstpligtige krav. Herefter betaler man pr. påbegyndte time.


  Ring for mere info 51939300  Akut Elektriker Priser og Arbejdstider.


  Akut Elektriker mandag-fredag fra 7 til 16.


  Der en minimumspris pr. udkald som Dækker op til 2 timer


  Herefter betaler man pr påbegyndte time.


  Ring for mere info 51939300

  Fælles for alle sager.  KLS-gebyr


  Når en elektriker er færdig med arbejdet hos dig, vil der blive pålagt et gebyr for dækning af Sikkerhedsstyrelsen på alle fakturaer. Gebyret er på 375 kr. + moms(468,75 kr). Dette gebyr dækker de omkostninger, der er forbundet med sikkerhedsverifikation og administration.

  Elektrikeren vil bruge cirka 1 time på at skrive rapport og udfylde et verifikationsskema efter arbejdet er udført. Dette sikrer, at alt arbejde er udført i henhold til gældende sikkerhedsstandarder og lovkrav.

  Du har altid mulighed for at bede om en kopi af verifikationsskemaet sammen med din faktura, så du kan få indsigt i de udførte sikkerhedsprocedurer og sikre, at alt er i orden.  Bidrag til grøn omstilling


  Vi vil gerne informere dig om, at der på alle fakturaer vil blive pålagt et miljøtillæg på 55 kr. + moms pr. time(68,75). Dette tillæg er med til at støtte den grønne omstilling, som blandt andet gør det muligt for os at køre elbiler og vælge materialer, der er produceret efter CE-mærket og bidrager til beskyttelsen af regnskoven.

  Ved at inkludere dette miljøtillæg kan vi sikre, at vi konstant arbejder mod en mere bæredygtig fremtid, hvor vi tager hensyn til både miljø og sikkerhed i vores arbejde.


  Vi håber på din forståelse og støtte i denne vigtige indsats for at beskytte vores planet.  Vi vil gerne informere dig om, at der på alle fakturaer vil blive pålagt et servicevognsgebyr på 375 kr. + moms.(468,75kr) Dette gebyr hjælper os med at investere i miljøvenlige biler, som bidrager til en mere bæredygtig fremtid.

  Ved at inkludere dette gebyr kan vi sikre, at vi benytter os af køretøjer, der er bedre for miljøet, og dermed reducere vores samlede CO2-udledning.
  Elektriker døgnvagt Priser


  Døgnvagt elektriker mandag-fredag fra 16 til 07 samt i weekenden og på helligdage.


  For alle vores opgaver pålægges et vagtudkaldsgebyr, 2700 + moms inkl. 20 minutters Arbejdstids, Herefter betaler man pr påbegyndte time


  Ring for mere info 51939300


  Skal vi udstede en kreditnota på grund af fejlagtige oplysninger, som kunden har opgivet, vil der blive pålagt et gebyr på 170 kr. Hvis P. B. Nordic selv har begået fejlen på fakturaen, som kræver en kreditnota, vil der ikke blive opkrævet noget gebyr.

  Betalningsfrister på Faktura


  Akut og Døgnvagt: næste kommende hverdag.


  El-service private: 3 dage.


  Erhverv og foreninger: minimum 8 dage.


  Vi forbeholder os retten til denne betalingsfrist, hvis andet ikke er aftalt.

  Elektriker Priser